Nieuws


Start huisarts in opleiding vanaf 2 oktober 2023   (02/10/2023)  


Voor de periode van 2 oktober 2023 tot en met 31 maart 2025 zal Anke Van Looveren bij ons werkzaam zijn als huisarts in opleiding (HAIO). Een HAIO is een afgestudeerde arts die een verdere specialisatie tot huisarts volgt. Zie voor meer informatie onze algemene pagina.


Afscheid van Luc en Kristel   (27/01/2022)  

Beste patiënten,

Eind deze maand gaat Luc met welverdiend pensioen en zal Kristel jullie niet langer vertrouwd toespreken aan de telefoon. Wij willen hen bij deze hartelijk danken voor hun jarenlange inzet, samenwerking en vriendschap: mogen zij volop genieten van elkaar en van hun kleinkinderen!

Vanaf nu verwelkomen we Miriam, onze nieuwe secretaresse: zij zal jullie voortaan te woord staan en ons helpen met de administratieve taken.

We blijven uiteraard voor jullie klaarstaan en zullen dat (heel) binnenkort doen vanuit een andere locatie: meer nieuws over onze mooie, nieuwe praktijk volgt later.

Lore, Christine, Ruben en Eline


Nog een woordje van Luc en Kristel:


Beste mensen,

Na 40 jaar sluiten Kristel en ik een periode in ons leven af waar we toch met enige fierheid maar ook met wat heimwee op terug kijken. We hebben hard gewerkt maar ook veel voldoening uit ons werk gehaald. Jullie respect en dankbaarheid naar ons toe deed deugd en gaf ons de moed om verder te doen, ook tijdens moeilijke momenten. Wij zijn zeer blij met het vertrouwen dat jullie ons steeds gaven. Onze welgemeende dank hiervoor.

Ik wil in het bijzonder Kristel bedanken voor haar jarenlange onuitputtelijke inzet. Zonder haar zou de praktijk niet bereikt hebben wat we nu hebben opgebouwd. Kristel was en is nog steeds mijn rots in de branding.

Ik wil ook alle collega’s bedanken die ons al die jaren hebben bijgestaan.

Aan ons huidig team wensen wij veel succes met hun nieuwe start in een prachtige nieuwe omgeving.

Het ga jullie goed!

Luc


Beste patiënten,

37 jaar heb ik jullie elke dag met de glimlach te woord gestaan en mijn uiterste best gedaan om jullie zo goed mogelijk te helpen.

De administratieve kant van onze praktijk heb ik steeds met veel plezier en passie verzorgd.

De meesten van jullie ken ik ondertussen persoonlijk, de korte babbeltjes bij het maken van een afspraak zorgde altijd voor een leuke afwisseling.

Voor Luc en mij breekt er nu een nieuw tijdperk aan.

De komst van de kleinkinderen, waar ik met veel liefde voor zorg, het pensioen van Luc zorgt ervoor dat ik mijn activiteiten in de praktijk niet meer kan verderzetten.

Ik wil jullie dan ook heel graag bedanken voor alle babbeltjes en het vertrouwen dat jullie steeds gesteld hebben in onze praktijk.

Hoewel ik uitkijk naar dit nieuw stukje in ons leven, zal ik steeds met heimwee terugdenken aan al die mooie jaren in onze praktijk.

Ik hoop jullie “in het dorp” nog vaak tegen te komen.

Groetjes

Kristel.


Info over het coronavirus

Wat kan je zelf doen?

Met enkele eenvoudige maatregelen kun je de verspreiding van griepvirussen, coronavirussen of andere virussen voorkomen:

  • Was je handen regelmatig
  • Bedek je mond en neus bij het hoesten en niezen
  • Vermijd nauw contact met personen met symptomen van luchtwegaandoeningen (bijv. hoesten en niezen)


Resultaten COVID-testen

Je kan steeds je resultaat raadplegen op de volgende websites (inloggen met je ID-kaart of met Itsme®):

www.nexuzhealth.be

www.cozo.be 

www.mijngezondheid.be


Informatie over vaccinatie

www.laatjevaccineren.be 

https://www.gezondheidenwetenschap.be/dossiers/vaccinatie


Nog vragen?

Op onderstaande informatiesite van de federale overheid, in samenwerking met gewesten en regio’s, vind  je actuele informatie over het virus, nieuws, een FAQ en informatie over de maatregelen van de overheid.

https://www.info-coronavirus.be/nl/